Întrebări Frecvente

INFORMAȚII GENERALE

Aici veți găsi toate informațiile necesare despre serviciile și produsele de pe IARMAROC.com.

Comenzile plasate pe site sunt preluate de creatori/oare care vor intra în contact cu voi pentru plata și livrarea produselor.

Cum iau legatura cu creatorii?

Poți să iei legătura cu fiecare creator folosind detaliile lor de contact de pe site. Vei putea lua legătura cu ei direct la fel cum și ei pot lua legătura cu tine folosind datele de contact pe care le furnizezi atunci când plasezi o comandă sau atunci când îți creezi un cont pe site.

Cum pot să-mi promovez produsele pe site-ul vostru?

Dacă ești creator de produse meșteșugărești, artizanale, decorative, naturale, organice sau tradiționale poți completa formularul de înscriere pe IARMAROC.com cu toate detaliile despre arta și produsele tale. Noi evaluăm informația și revenim rapid cu un răspuns. Găsești formularul aici: https://iarmaroc.com/pages/creator.

DESPRE PRODUSE

Produsul meu nu arată exact ca și în imaginile de pe pagina creatorului, de ce?

Toate produsele de pe IARMAROC.com sunt unicat și lucrate manual. Majoritatea sunt făcute la comandă deci unele imagini de pe site pot reprezenta un produs fabricat pentru un alt client. Și pentru că sunt făcute manual fiecare diferă mai mult sau mai puțin de celelalte.

Produsele sunt pe stoc și se livrează imediat sau sunt făcute la comandă?

Majoritatea produselor sunt făcute la comandă, deci se realizează după plasarea comenzii. Câteva produse sunt create în prealabil - depinde de fiecare creator. În descrierea produsului, pe pagina de produs, găsești durata realizării fiecărui produs. Dacă produsul este deja făcut creatorul te anunță după plasarea comenzii. Dacă dorești un produs creat special pentru tine poți de asemenea să contactezi creatorul și să discuți această posibilitate.

Se pot personaliza produsele?

În principiu, da. Majoritatea creatorilor oferă servicii de personalizare - le poți transmite cerințele cu plasarea comenzii. Depinzând de cerințele tale prețul produselor se poate modifica.

POLITICI ȘI GARANȚII IARMAROC.

Care este garanția oferită?

Garanția produselor este oferită direct de către creatori/oare. IARMAROC.com nu este răspunzător pentru garanția produselor. Pentru informații despre garanție te rugăm să întrebi direct creatorii.

Cum returnez sau schimb produsul cumpărat?

Returnarea sau schimbarea produsului cumpărat este la înțelegerea directă cu creatorul. Dacă nu ești multumit de produsul cumpărat, contactează creatorul și stabiliți împreună condițiile de returnare sau schimbare a produsului.

Ce se întâmplă dacă primesc un produs defect?

Înlocuirea produselor defecte este prin lege, responsabilitatea creatorilor. Dacă la livrare produsul este defect, te sfătuim să faci poze și să contactezi creatorul pentru a solicita substituirea lui.

DESPRE LIVRARE

Cum se livrează produsele dacă plasez o comandă de la creatori diferiți?

Fiecare creatorîși livrează propriile produse. Dacă ai comandat produse de la mai mulți creatori, vei primi mai multe colete. E posibil ca fiecare creator să folosească servicii diferite de curierat. Pentru detaliile exacte despre livrare va trebui să îi contactezi pe fiecare în parte.

Cât costă livrarea?

Prețul livrării diferă în funcție de dimensiunea și greutatea produsului, serviciile de livrare cu care lucrează fiecare creator/oare, distanța și modul de transport. Costul livrării va fi oferit de fiecare creator în parte.

Cât durează livrarea?

Durata livrării depinde de serviciile de curierat folosite de creatori. Poate dura între 1 zi și 21 de zile. Pentru detalii exacte contactează creatorul.

De unde se livrează produsele?

Produsele se livrează direct din atelierul fiecărui creator, din localitatea unde se află. Noi nu păstrăm un stoc de produse. Produsele sunt unicat, create la comandă de cele mai multe ori.