Manifestul IARMAROC.com

Misiunea noastră

Să aducem în prim plan creatorii autentici.

  

Viziunea noastră

IARMAROC.com reprezintă imaginea unei lumi unde creativitatea umană este mai importantă decât producția în serie, iar creatorii pot avea un stil de viață sustenabil pe baza creațiilor lor. Vrem să creăm un spațiu unde oamenii intră în contact direct cu creatorii și astfel contribuie la transmiterea tradițiilor și a obiceiurilor.

 

Valorile noastre

La IARMAROC.com ne concentrăm pe oameni, autenticitate, tradiții și sustenabilitate

  • ne pasă de oamenii așa că întotdeauna vom pune oamenii pe primul loc prin empatie și transparență;
  • prețuim creativitatea umană și vrem să vă aducem mai aproape de autenticitatea procesului creativ și de talentul necesar pentru crearea unui produs de la cap la coadă;
  • punem umărul la transmiterea obiceiurilor culturale și vrem sa inspirăm generațiile următoare să preia tradițiile locale;
  • suntem o comunitate și susținem antreprenorii locali prin promovarea produselor și serviciilor lor.

 

Povestea noastră

Într-o lume saturată de producția rapidă a aproape oricărui produs, noi ne întoarcem la rădăcini și căutam creatori autentici care să vă prezinte procesul lor creativ și care să vă arate ce înseamnă pasiunea.

Am format o comunitate de meșteșugari, artiști, producători care și-au dezvoltat creația într-un stil de viață sustenabil și care vă invită în atelierul lor virtual și fizic ca să vedeți cum dau naștere produselor de uz zilnic cât și obiectelor de artă. 

Ne distanțăm de tot ce înseamnă producție în serie și ne concentrăm pe produse autentice, făcute de oameni, unice în imperfecțiunea lor. Susținem transmiterea tradițiilor și vrem să vă aducem mai aproape de oamenii care încă le dau din generație în generație.

 

Din pasiunea de a crea ceva trainic.